Foto’s Kwarttriathlon Deil 2014

CasperEnjoy, Events, Featured, PhotosLeave a Comment

[vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

Ik dacht echt dat het zou gaan regenen, maar rond half twee brak de zon wat door en om twee uur startte de Kwart Triathlon in ons mooie dorp Deil. Met een geleende zoomlens (bedankt Jan!) snel naar de start van het zwemmen, maar daar zie je alleen maar badmutsen. Dus daarna op naar het fietsparcours. De eerste foto’s worden allemaal onscherp. Ze fietsen te snel en ik moet wennen aan die andere lens. Maar bij het hardlopen heb ik het onder de knie, en uiteindelijk kramp in mijn hand. Hieronder enkele lokale toppers, de rest van de ruim 750 foto’s vind je hier:

Swim Bike Run

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.