Een sterrenkundige en 3 sterren uit groep 5

CasperBlog, Explore, Featured1 Comment

Gisteren ben ik met Elin, Bregt en Joris bij Rob Rutte langs geweest. Rob is sterrenkundige aan het Sterrenkundig Instituut Utrecht en Elin, Bregt en Joris zijn drie kids uit groep 5. Ze hadden samen het interview bedacht en erg goed voorbereid. Zie hier het resultaat op YouTube: het grote interview met een sterrenkundige deel 1. En deel 2. Ik hoop wel dat het online blijft; direct na het uploaden kreeg ik van YouTube al een bericht over de Star Wars muziek die ik er in heb gemonteerd…

One Comment on “Een sterrenkundige en 3 sterren uit groep 5”

  1. Geweldige filmpjes en wat een goede vragen!
    Ik wist niet, dat je, als je 8 jaar bent, al met dit soort dingen bezig bent!
    Heel leuk

    Groetjes Sjoukje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.